Moduler og tilmelding

moduler

MODUL 1: 

sangundervisning

ÅBNING OG AFSPÆNDING AF KROP, STEMME OG TILSTEDEVÆRELSE

ved Katrine

Vi slipper stemmerne løs og følger efter dem ind i stemmens land. Leg, lyst, improvisation og glæde i mødet med naturens kraft.

 

MODUL 2:  
PULS, RYTME, INDRE LIV OG FRIHED I STEMMEN

ved Søren og Katrine

Igennem arbejde med bl.a. fantasirejser, billeder og meditation, skabes et rum med plads til sårbarhed og styrke. Vi arbejder med rytmer og trommer for at finde glæden og kraften til at udtrykke os via stemmen.

 

MODUL 3: 
den-frie-stemmeSTEMMENS SPROG: Når sangen forankres i kroppen giver vi stemmen et sprog, der ligger både i og bagved ordene vi synger.

ved Kristian og Katrine

I sangværkstedet arbejder vi sammen med at forbinde sangeren, sangen og modtageren/publikum. Vi arbejder med stemmen som instrument. Hvordan fungerer den frie stemme? Hvad er sangerkroppens forudsætninger?

 

MODUL 4: 
stemmearbejdeDYNAMISK STEMMETERAPI

ved Sanne og Katrine

Fokus på den menneskelige stemmes evne til helbredelse og forvandling. Vi arbejder med et frit autentisk stemmeudtryk via kropsbevidsthed, billeder og improvisation.

 

MODUL 5: 

anholtSTEMMENS LIV – LIVETS STEMMER
STED: ANHOLT

ved Katrine

Vi lader vores stemmer folde sig helt ud ved hav og høj himmel. Stemmerne møder Fyrtårnets fantastiske akustik og hver især og sammen lader vi alt det liv, som findes i stemmen klinge. Det personlige stemmeprojekt afrundes.

FEST PÅ FYRGÅRDEN

Forløbet kommer til at foregå som internatophold på Strandgården på Helgenæs de første 4 moduler.
På sidste modul og sommersessionen tager vi til Fyrgården på Anholt.