Gæstelærere

soeren-frieboe

Søren Frieboe

Sanger, komponist, musiker og underviser

Uddannet batchelor i musik. Videreuddannet i USA hos jazzsanger Mark Murphy. Søren har undervist bl.a. på Det Jyske Musikkonservatorium og Elevskolen ved Århus Teater. Har arbejdet med meditation og healing i 15 år og udforsket Extended Voice Tecnic og overtonesang m.m. De seneste år har Søren arbejdet i worldmusicprojektet DAWA feat. med bl.a den tibetanske nonne og chantmaster Ani Choying Drolma og har nu også et samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm. Du kan læse mere om Søren her: soerenfrieboe.dk

kristian

Kristian Skov

Sanger, musiker, komponist og underviser

Kristian Skov er diplomuddannet sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium og videreuddannet på VoiceEmbodiment i København. Kristian har undervist i sang på konservatoriet og har startet sanglinjen på Vestjyllands Højskole. Han er sanger i Granhøj Dans forestilingen “Dance me to the end on/off love”. Kristian leder i sin undervisning efter det sted, hvor Personen og Performeren smelter sammen, der hvor den autentiske sanger bliver fremkaldt.
sanne

Sanne Storm

Musikterapeut med speciale i stemmen

Cand. mag. i musikterapi fra Aalborg Universitet med speciale i stemmebrug. Derudover har Sanne arbejdet med Roy Harts metoder siden 1998 og har i 2004 afsluttet en 2 -årig certifikatsuddannelse som stemmelærer fra Roy Hart Centeret i Frankrig under ledelse af Carol Mendelsohn og Saule Ryan fra Roy Hart Center i Frankrig. Sanne har udviklet den terapiform, som kaldes Psykodynamisk Stemmeterapi og arbejder som musikterapeut i Thorshavn (Færøerne) og som underviser på musikterapistudiet i Ålborg.