Kursusleder

Katrine Faber er stifter af og kursusleder på Voxviva.

Hun er aktiv skuespiller, historiefortæller, sanger, instruktør, komponist, underviser og psykoterapeut. Hun har i over 30 år arbejdet som udøvende scenekunstner som skuespiller, sanger, historiefortæller, dramatiker, instruktør og performer.

Hun er stifter og leder af Teater Viva. Parallelt med det scenekunstneriske virke har Katrine uddannet sig og arbejdet og undervist indenfor stemme- og sangundervisning og integrativ psykoterapi med fokus på krop, stemme, åndedræt, bevægelse, nærvær, indre billeder, fortællinger og drømme.

Udover at have en statsanerkendt skuespilleruddannelse på det daværende Istituto di Arte Scenica i Italien fra 1989-92, er Katrine også uddannet som psykoterapeut, sanger og stemmeunderviser:

  • 2000-2004: Uddannelse som psykoterapeut hos Specular, Aarhus.
  • 1998-2004: Diplomuddannelse og studier som sanger og stemmeunderviser hos Centre Artistique International Roy Hart, Frankrig.
  • 2005- 2013: Fortløbende undervisning og uddannelse hos Nadine George, Voice Studio International, England.
  • 2014-2017: Overbygning på psykoterapeut-uddannelse hos Specular.
  • Medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Katrine har udforsket mødet mellem stemme, sang, fortælling, krop, mytologi og personlig udvikling i mange år.Hun har skabt sin egen særlige form både som sanger, skuespiller, historiefortæller og som underviser – ved at lade de forskellige felter mødes og gå i synenergi. Dette ud fra en personlig oplevelse af, at der i det kunstneriske arbejde med stemme, sang, krop og bevægelse er mange menneskelige udviklingsmuligheder og samtidig i det terapeutisk-udviklingsorienterede arbejde er mange kunstneriske muligheder i f.ex arbejdet med drømme og indre billeder og klange.

Du kan læse og se mere om Katrines virke via linksene til højre.